Производња наших житарица започета је у Курскoj области у Русији 2008. године. Курску област, која се налази на југозападу Русије и представља једну од водећих пољопривредних регија, изабрали смо управо због изузетно погодних климатских услова, као и због ретког, веома плодног земљишта – црнице, која у кобинацији са факторима средине ствара незаменљиве услове за узгој многих пољопривредних култура.

Наша основна идеја била је да пласирамо на тржиште здрав и природан производ. Главни  принципи нашег пословања јесу – добра намера и љубав, као подлога за производњу хране врхунског квалитета. Житарице са којима радимо, производе се и прерађују помоћу најновијих технологија, које штите зрно од унутрашњих оштећења и на тај начин чувају у њему све здраве витамине и микроелементе.

Ми нудимо широк избор производа, почевши од хељде у целом зрну (препечене и сирове), преко руског пиринча и полбе, све до пахуљица од различитих врста житарица.  Већина наших производа може се припремити без кувања, те не губе природна својства и квалитете. При преради сирових производа брижно чувамо њихов састав и природно устројство и пружамо Вам врхунски квалитет у свакоме зрну.